201615jun

15 juni 2016: De Dag van de Schoonmaker

201615jun

Vandaag is het De Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen om schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. En aan dit initiatief werkt Gom graag aan mee.

Dit jaar staat De Dag van de Schoonmaker in het teken van 'Bedankt, jij maakt het verschil!'. Dag in, dag uit staan schoonmakers immers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone en stralende omgeving voor iedereen. Zij maken hét verschil en zijn ontzettend belangrijk. Want zij zorgen ervoor dat een kantoormedewerker zijn of haar werk goed kan doen in een schoon kantoor, leerlingen goed kunnen leren in een schoongemaakt leslokaal, patiënten geopereerd kunnen worden in een perfect schoongemaakte operatiekamer en iemand prettig thuis komt via een schoon trappenhuis.

Of het nu een van onze medewerkers is, een medewerker van een ander schoonmaakbedrijf of iemand die in eigen dienst is bij een opdrachtgever: kom je een schoonmaker tegen, laat vandaag dan extra merken dat hij of zij gewaardeerd wordt met een 'duim omhoog', glimlach, begroeting of praatje.

Gom maakt van de gelegenheid gebruik om het 50-jarig bestaan van het bedrijf onder de aandacht te brengen bij de medewerkers. Vandaag proberen we zoveel mogelijk medewerkers persoonlijk te bereiken met een cadeautje. Omdat dit nogal een operatie is met 8.500 medewerkers, zullen we dit niet voor echt iedereen kunnen realiseren. De dagen erna worden de bezoeken gewoon doorgezet tot iedereen bezocht is.