Ja, ik kom graag naar Future FM met als thema ‘De veranderende wereld en de impact op het vakgebied’ op donderdag 21 juni.
 
Onderaan deze pagina vind je een actueel overzicht van de sprekers.

Velden met een * zijn verplicht

De veranderende wereld en de impact op het vakgebied

Onder begeleiding van Maarten Bouwhuis, bekend van o.a. BNR, presenteren Gom en diverse inspirerende sprekers deze middag hun visie op de veranderende wereld. Samen met hen nemen we een kijkje in de toekomst, de veranderende eisen in de huidige wereld én de impact ervan op de facilitaire branche. Twee topsprekers hebben we al voor je vastgelegd:

Christian Kromme
Tech ondernemer en trendwatcher Christian Kromme neemt ons mee in zijn visie op Humanification. Op inspirerende wijze laat hij ons de biologie achter de disruptieve en exponentiele trends zien die we om ons heen ervaren. Zijn focus ligt naast deze technologische trends vooral ook op de mens-kant. Hoe gebruik je disruptie in je voordeel, ook binnen het facilitaire werkveld?

Robert Doornbos
Robert Doornbos is een top sporter/ondernemer en heeft in zijn sport de absolute top bereikt met de Formule 1 en IndyCar. Robert weet als geen ander wat het is om met een groot team te werken: een Formule 1 team bestaat uit circa 400 man! Specialisatie en daarbij ultieme integrale samenwerking: Robert neemt ons op dat vlak mee in zijn ervaringen. De rol van specialist en integraal samenwerkende teams.

Op een rij:

  • Landgoed de Horst
  • Donderdag 21 juni
  • Ontvangst vanaf 12.30 uur, met een lichte lunch
  • Start om 13.15 uur
  • Het programma eindigt om 17.00 uur, waarna we onder het genot van een borrel en een snack nog kunnen napraten en netwerken.