Alle Pathé bioscopen schoonhouden

Pathé exploiteert bioscopen in vrijwel alle grote steden van Nederland en is bovendien eigenaar van de bioscopen van MustSee en Minerva. Alle theaters samen herbergen zo'n 25.000 stoelen. Pathé wil de top bieden in filmentertainment, dus zijn service, comfort, projectie en geluid van hoog niveau. 

Bij optimale service hoort ook een goede schoonmaak. Daarom heeft Pathé in 2012 de schoonmaak van al zijn bioscopen aanbesteed. Bijzonder was dat de uitverkoren partij eerst op proef twee Haagse bioscopen moest schoonhouden. Zou dat niet bevallen, dan zou Pathé met de volgende leverancier verder gaan. Gom moest in competitie met aanbieders die al veel ervaring hadden in het schoonmaken van bioscopen. De schoonmakers konden echter gebruik maken van de expertise die collega's van het Belgische zusterbedrijf hebben op dit terrein. Doordat Gom een plan maakte dat volledig was toegesneden op de wensen van Pathé, en waarin bovendien klantgerichtheid de boventoon voerde, eindigde het bedrijf als beste aanbieder.

In de proefperiode wist het schoonmaakbedrijf de beloftes bovendien waar te maken. Nu is Gom verantwoordelijk voor het schoonhouden van alle Pathé-theaters met een contract voor onbepaalde tijd. Een mooie opsteker voor een schoonmaakbedrijf dat sinds kort de leisure-sector ziet als een belangrijke groeimarkt.