201519mei

AriënsZorgpalet beste Gom-team van het jaar 2015

201519mei

Op maandag 18 mei werd het team van AriënsZorgpalet in Enschede gehuldigd tot het beste schoonmaakteam van 2015. Het 'Beste team van het jaar'-verkiezing is een jaarlijks terugkerende verkiezing bij Gom. Dit jaar werd voor het eerst aan klanten van Gom gevraagd om een team voor te dragen. Dat leverde ruim 43 nominaties op.

'Het team van de AriënsZorgpalet, een woon-, welzijns-, zorg-, en behandelinstelling in Enschede mag zichzelf de terechte winnaar van de titel noemen. Een prachtige en welverdiende prestatie. Het team wordt volgens de opdrachtgever gekenschetst door zijn flexibiliteit, zijn professionele, positieve en enthousiaste houding en de wisselwerking met de opdrachtgever. Het team zorgt er echt voor dat de bewoners en bezoekers van de instelling het gevoel hebben dat zij welkom zijn', vertelt  Ad van Poppel, directeur KwaliteitsZorg & Innovatie namens de jury.

Klanten nomineren ijzersterke teams

Naast AriënsZorgpalet waren de volgende teams in de race voor de felbegeerde titel: team Sandvik/Santrade, team UWV Arnhem, team Pathé Haarlem, team UTC Aerospace en team UWV Leeuwarden. 'Klantgerichtheid, teamspirit, communicatie en enthousiasme van medewerkers waren sleutelwoorden van deze genomineerden. Alle objecten waren één voor één ijzersterke teams. Het was een groot genoegen om alle genomineerde teams te bezoeken,' licht Ad toe.