2014 1apr

Bent u klaar voor de groene start?

2014 1apr

Gom kiest nog nadrukkelijker voor groen! Wij noemen dit de 'de groene ambitie'. Binnen het huidige MVO beleid streefde Gom altijd al naar een groen 'alternatief'. Toch is onze doelstelling om continu te werken naar milieusparende alternatieven: als standaard. Dit doen we door vanuit bestaande ideeën, opnieuw duurzame keuzes te maken en deze ook integraal door te voeren.

Het ontstaan van de groene ambitie van Gom

Gom. Laat uw organisatie stralen! En daar gaan wij heel ver in. Het kan volgens ons nog schoner. Veel schoner. Dat MVO aan belang wint, blijkt uit diverse klanttevredenheidsonderzoeken. Gom geeft het MVO beleid vorm met het Triple P-principe: de juiste balans tussen People, Planet en Profit. Op het gebied van People zijn reeds grote stappen gezet. Ook op het Planet-vlak hebben wij veel inspanningen verricht, waaronder de MVO Prestatieladder. Toch waren deze inspanningen niet altijd even zichtbaar op locatie bij onze klanten. Dit bewustzijn resulteerde in de insteek: 'dat willen we wél!'. Daarom pakt Gom vanaf nu de voorstrekkersrol op het gebied van groen. Gom. Laat uw organisatie stralen: ook op milieugebied. Met trots presenteren wij u hieronder dan ook ons logo, waarmee we de groene ambitie bekendheid geven!

Visie op groen, de ambitie

Ons doel is om al onze diensten zo groen mogelijk te maken. Directeur Kwaliteitszorg en Innovatie, Ad van Poppel heeft hier een heldere visie op en beschrijft deze in zijn blog: Cradle 2 Cradle schoonmaken. Gom stapt deze maand al over op Cradle 2 Cradle met dagelijkse reinigers. De eerste stap binnen onze groene ambitie en het startpunt van nog veel meer!