201813dec

Ibis Styles Haarlem City hotel en Gom samen finalist Best Practice Award 2018

201813dec

Op 24 januari 2019 reikt de commissie Code Verantwoordelijk Marktgedrag schoonmaak- en glazenwassersbranche voor de zevende keer de Best Practice Award uit. Gom Hospitality is samen met opdrachtgever Ibis Styles Haarlem City hotel een van de vier finalisten die kans maken op de award.

Een Best Practice gaat in op de samenwerking bij de toepassing van de Code: elke individuele partner voor zijn eigen aandeel en als voorbeeld voor ketensamenwerking.  Dit hebben wij samen met het Ibis Styles hotel Haarlem vertaald in onze case:
 
‘Ibis Styles Haarlem City hotel behandelt de schoonmakers van Gom niet als inleen maar als eigen personeel. Werknemers van Gom krijgen oprechte aandacht, worden bij het proces betrokken en gewaardeerd. Ze zijn een belangrijk deel van het proces en het team. Ibis vindt het de normaalste zaak van de wereld om de schoonmakers goed en fatsoenlijk te behandelen. Met als doel: een tevreden gast.’
 
Bekijk hieronder de promotievideo van onze inzending:

Stem ook!

In drie ronden gaat er bepaald worden welke finalist tot winnaar wordt uitgeroepen. Een van deze ronden is een online stemronde. 
 
Stem ook mee en klik op onderstaande link:

Online stemronde Best Practice Award 2018


Stemmen kan tot en met donderdag 17 januari 2019.