2016 6jun

Bouw & Infra Park pakt titel “Team van het jaar 2016”

2016 6jun

Op vrijdag 3 juni werd het team van het jaar verkozen. Dit jaar werden de Gom-collega's bij Bouw & Infra Park uit Harderwijk gehuldigd als het beste schoonmaakteam van 2016. De verkiezing "Team van het jaar" is een jaarlijks terugkerende verkiezing bij Gom (onderdeel van Facilicom). Dit jaar werden er voor de tweede keer op rij klanten van Gom gevraagd om een team voor te dragen. Dat leverde circa 50 nominaties op. 

'Het team van Bouw & Infra Park, een bedrijvencampus en congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en daaraan verwante branches mag zichzelf de terechte winnaar van de titel noemen. Een prachtige en welverdiende prestatie. De onderlinge samenwerking binnen de ploeg -die zich beweegt tussen diverse zeer uiteenlopende opdrachtgevers- is uniek te noemen. Eigenschappen als de klant centraal stellen, dienstverlenendheid, flexibiliteit en oog voor je werk kenmerken de ploeg', vertelt  Ad van Poppel, directeur kwaliteitszorg van Gom namens de jury.

Voorgedragen teams worden elk jaar sterker

Naast Bouw & Infra Park waren ook andere teams in de race voor de felbegeerde titel; team Woonstad, team Carlson Wagonlit Travel (CWT), OK-team Deventer Ziekenhuis, team gemeente Vlaardingen en team DKG Services. 'Klantgerichtheid, flexibiliteit en proactiviteit zijn eigenschappen die bij elk team wel genoemd werden. Klanten waren allen zeer betrokken en deden hun best om hun eigen nominatie kracht bij te zetten. Teams om trots op te zijn. Ze vormen het onderscheidende vermogen van Gom als schoonmaakbedrijf, zij laten de organisatie van de opdrachtgever écht stralen!' licht Ad toe.