Dagrecreatie vraagt schoonmaak die flexibel is

Bezoekers van een pretpark, een dierentuin of een andere dagrecreatiebestemming zijn in de stemming voor een leuk dagje uit. Dan mag een minder goede schoonmaak of minder gastvrije medewerker die stemming niet bederven. Sterker nog: die moeten een positieve bijdrage leveren. Goed schoongemaakte bezoekersruimten geven de tevredenheid van uw gasten een flinke boost. Met Gom Hospitality haalt u een schoonmaakbedrijf in huis dat specialist is in dagrecreatie. Professioneel en flexibel.

Bezoekers zoeken vooral beleving bij een dagje uit. Spanning of ontspanning, avonturen of ontdekkingen. Maar het decor waarin dat gebeurt ontgaat niemand. De schoonmaak is een cruciale en ongrijpbare succesfactor. Onopvallend als het ergens schoon is, een dissatisfier als het toilet zichtbaar niet tijdig is gereinigd of er koffiekringen op een tafeltje zitten. Met Gom Hospitality houdt u grip op die beleving. Omdat onze schoonmakers gewend zijn met dezelfde ogen te kijken als uw bezoekers.

Flexibel georganiseerd

Als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf voor de hospitalitysector weten we ook dat de ene dag de andere niet is. Daar stemmen we onze inzet op af. In nauw overleg met u als opdrachtgever ontwikkelen we een programma dat meebeweegt met de bezoekersaantallen. Want of het nu druk of rustig is, u wilt uw bezoekers een hygiënische omgeving bieden én de efficiency niet uit het oog verliezen. Ook als op de dag zelf bezoekersaantallen ineens drastisch veranderen zijn we flexibel.

Professioneel achter de schermen

Denken in hospitality is verankerd in onze hele organisatie. Ook op kantoor, ook bij klantmanagers. Uw contactpersoon is iemand met kennis van (dagrecreatie)zaken. Die sectorkennis helpt ook om opdrachtgevers zoals u proactief te adviseren. Bijvoorbeeld over de juiste aanpak in coronatijd. Of hoe groot het belang van zichtbare schoonmaak is voor de beleving van hygiëne. Medewerkers in de operatie krijgen aanvullende trainingen in gastgerichtheid en zijn van huis uit al gericht op de gastbeleving.


Terug naar sector Hospitality