201815jun

15 juni 2018: De Dag van de Schoonmaker

201815jun

De Dag van de Schoonmaker; een initiatief wat 3 jaar geleden opnieuw is opgepakt door de schoonmaakbranche en wat in een paar jaar tijd is gegroeid naar een landelijk event. Een event waarbij zo’n 100.000 schoonmakers worden bereikt en in het zonnetje worden gezet. En voor een goede reden: zij zijn onmisbaar in iedere organisatie en ruimte. Zij verdienen een podium omdat zij het verschil maken.

Voor het derde jaar zijn allerlei collega’s van Gom, Directschoon en Kleentec op pad gegaan om de schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. En ook dit jaar was het weer een groot succes! Na de waterfles met infuser en de hamamdoek werd er dit jaar een hippe drybag uitgedeeld als waardering voor het vele werk en inzet wat zij dag in dag uit (of nacht in nacht uit) verzetten. Zij zijn ons visitekaartje en daar zijn wij trots op!
 
Ook leden van het managementteam zijn op pad gegaan. Hieronder enkele quotes en foto's:
 
Patrick Rosengarten, financieel directeur, op bezoek bij het CNV:
Dag van de schoonmaker. Enthousiast team bij CNV in Utrecht. Ik heb 3 jaar geleden een keer een ochtend meegewerkt met Fatima. Vandaag mocht ik de waardering voor het dagelijks waarmaken van een schone werkomgeving overbrengen aan het schoonmaakteam en aan Fatima, inmiddels voorvrouw op deze locatie. Allemaal toppers!
 
Ben van der Veer, manager accountmanagement, op bezoek bij IHC:
Vanochtend bij IHC de medewerkers extra in het zonnetje gezet. Men was super enthousiast. De medewerkers hebben al lange dienstverbanden bij Gom. Men is oprecht trots om bij Gom voor IHC te werken. Met name de specifieke core business van deze klant maakt het werken bij IHC extra bijzonder. Onder het genot van een kopje koffie met een heerlijke koek hebben we bijgepraat over de schoonmaakbranche en hoe belangrijk zij zijn voor niet alleen Gom maar ook onze klanten!
 
Michel van den Berg, directeur Gom Onderwijs, is bij diverse onderwijsinstellingen langs geweest:
De Dag van de schoonmaker 2018; een super goed initiatief om alle medewerkers in de schoonmaakbranche die dag in dag uit belangrijk werk doen eens extra onze waardering te laten blijken.
 
Lydia Maathuis, manager Facilicom Relatiemanagement, op bezoek bij TU Delft
Iedereen blij met schoon!!! Prachtochtend op de Technische Universiteit Delft onze medewerkers van Gom Schoonhouden in het zonnetje gezet tijdens de dag van de schoonmaak. Deze stralende toppers staan er altijd om de TU Delft te laten stralen. Ik ben trots!
 
Geert van de Laar, CEO Facilicom Group, op bezoek bij Rotterdam University of Applied Sciences:
Leuk! Vanochtend met Martin de Groot van de Hogeschool Rotterdam onze schoonmaakmedewerkers bedankt voor hun dagelijkse inzet en betrokkenheid bij Rotterdam University of Applied Sciences. Een Topteam!
 
Marco Konter, marketing manager, op bezoek bij Woonstad Rotterdam:
Vandaag terecht aandacht voor onze mensen tijdens de Dag van de Schoonmaker 2018. Zelf ontmoette ik weer nieuwe fantastische collega's. De drybag viel in goede aarde, die gaat vast mee naar het strand bij goed weer: zand- en waterdicht! Trots dat ik met deze mensen samen mag werken. Dank Mariska Spoeltman en collega's voor dit mooie moment!
 
Bas Niemeijer, directeur Kleentec/commercieel directeur Gom, op bezoek bij Europastry en Prepain:
Leuke en gedreven medewerkers bij Europastry te Oldenzaal! Trots op dit team. Geldt ook voor de gave club mannen bij Prepain te Oldenzaal. Bij beide een bakkie koffie, presentje uitgereikt en bij gekletst met ‘oude bekenden’ !


Locaties Brede School Schinveld, Hogeschool Rotterdam, IHC en Kazerne Havelte
Locaties EPO, MICT, Eurojust en Woonstad Rotterdam

Daelzicht
Personeel van Daelzicht

Gom Onderwijs, diverse locaties
Sint Anna Ziekenhuis

Kazerne Gilze Rijen
personeel van Westfriesgasthuis

GGZ InGeest en GGZ Delfland
Europastry en Prepain

TU Delft
Parnassia en Laurens