2015 4jun

De Doelen en Gom vieren 40-jarige samenwerking

2015 4jun

Concert- en congreslocatie de Doelen en schoonmaakbedrijf Gom vieren in 2015 hun 40-jarige samenwerking. Dit jubileum is op dinsdag 2 juni feestelijk luister bij gezet met een exclusieve lunch in de Doelen waaraan alle (oud) medewerkers en directieleden van beide bedrijven deelnamen. Deze decennialange samenwerking is tot stand gekomen door een grote basis van wederzijds vertrouwen.

De oorsprong van de samenwerking ligt in 1975 toen de Doelen besloot alle schoonmaakactiviteiten uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Zij organiseren inmiddels jaarlijks ruim 1200 evenementen die door rond de 650.000 bezoekers worden bezocht. De Doelen is uitgegroeid tot een veelgeroemd concertgebouw en een state-of-the-art congresgebouw: in deze combinatie van twee functies veruit de grootste van Nederland. Dat stelt hoge eisen aan het schoonmaakbedrijf. "De Doelen wil kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in alle facetten van zijn bedrijfsvoering bieden. Gom zorgt ervoor dat deze dienstverlening klantgericht is waardoor onze gasten een stralend schone omgeving ervaren" aldus Anton Vliegenthart, directeur van de Doelen.

"Onze mensen van Gom in De Doelen maken elke dag de hoge verwachtingen weer waar. Dit schept het door de jaren gegroeide vertrouwen, dat aan de basis ligt van onze samenwerking. Dat er zelfs schoonmaakmedewerkers zijn die hier al 25 of zelfs 40 jaar werken, toont aan dat Gom in staat is langdurig klanten én medewerkers aan zich te verbinden" aldus Rian de Jong, operationeel directeur van Gom Schoonhouden.

Bij de jubileumlunch was een aantal schoonmaakmedewerkers aanwezig die de opstart van de samenwerking nog hebben meegemaakt. Tijdens de lunch is ook hun jubileum gevierd.Foto
De heer Steketee en de heer Vliegenthart van De Doelen met de huidige medewerkers van Gom, die samen het jubileum feestelijk vierden.