202015jan

De strijd om de Gom Awards gaat beginnen!

202015jan

Wie zijn de nieuwe Michel Exel en NH Amsterdam Schiphol Airport? Oftewel, wie worden in 2020 de beste medewerker en beste team van het jaar? Vanaf maandag 20 januari organiseert Gom de jaarlijks terugkerende Gom Awards; een verkiezing waarbij de beste medewerker en het beste team in het zonnetje gezet worden.

De Gom Awards is een verkiezing waarbij medewerkers en teams van Gom en Kleentec door hun opdrachtgever worden genomineerd. Per business unit komt uit de lijst van genomineerden een winnaar uit de bus. Deze winnaars gaan uiteindelijk strijden voor de felbegeerde titel ‘Medewerker van het jaar’ en ‘Team van het jaar’.

Wie kan genomineerd worden?

Ieder team of iedere schoonmaakmedewerker die via Gom of Kleentec voor uw organisatie werkt, kan deze titel verdienen. En dat geldt niet alleen voor de medewerkers/teams die het reguliere onderhoud bij u verrichten, maar denk ook aan onze specialisten. Specialisten zoals bijvoorbeeld uw glazenwasser, handyman of food-specialist.
 
De genomineerde is die medewerker of dat team dat laat zien een echte vakspecialist te zijn; waardoor uw organisatie een plek is waar je prettig werkt, je je optimistisch, energiek en welkom voelt.

Hoe te nomineren?

Heeft u een schoonmaakmedewerker en/of een schoonmaakteam, waarvan u vindt dat hij/zij de titel verdient/verdienen? Nomineer hen dan via de volgende knoppen:

Nomineren Medewerker van het jaar

Nomineren Team van het jaar

Per medewerker en/of team is 1 nominatie per bedrijf/instelling voldoende om mee te dingen naar de titel. Meerdere keren nomineren heeft geen invloed op een overwinning.
 
U kunt uw nominatie tot en met vrijdag 14 februari 2020 indienen.
 
Na nominatie blijven wij u per mail op de hoogte houden gedurende de verkiezingen. Ook kunt u terecht op onze website voor meer informatie.