2018 5jun

Schrijf je in voor Gom event: Toekomst van FM

2018 5jun

‘De veranderende wereld en de impact op het vakgebied’ is het thema van Future FM, het Gom-event op 21 juni 2018. Een veelbelovend thema, want de wereld om ons heen staat niet stil. Ook facilitair management staat daarmee voor grote veranderingen. Twee sprekers van naam komen naar landgoed De Horst in Driebergen om hun kennis te delen: futuroloog Christiaan Kromme en ondernemer en ex-Formule-1 coureur Robert Doornbos.

Er wordt veel gesproken over veranderingen in het facilitair vakgebied. Het lijkt daarbij altijd om innovatieve disrupties en nieuwe technologieën te gaan. Vergeten wordt vaak dat de factor ‘mens’ in het facilitaire werkveld nog altijd essentieel is. Mensen die bepalend zijn voor de cultuur in een bedrijf of organisatie. En juist die cultuur blijkt de grootste belemmering te zijn om veranderingen door te voeren.

Insteek Future FM

Interessant daarom om te bekijken hoe technologie, mens en organisatie optimaal samengaan. Dat is ook de insteek van Future FM. Op donderdag 21 juni belooft het geen eenrichtingsverkeer te worden: met de inzet van BuzzMaster kunnen bezoekers van het event realtime met hun smartphone ‘interrumperen’ tijdens de presentaties. Ook journalist en dagvoorzitter Maarten Bouwhuis staat erom bekend de diepgang te zoeken in antwoorden.
 
Facilitair directielid, facility manager, inkoper of contractbeheerder van facilitaire diensten? Dan bent u van harte welkom. Voor meer informatie en inschrijven:

Aanmelden Future FM