201731jul

Design Academy Eindhoven kiest opnieuw voor Gom

201731jul

Op 20 juli heeft de Design Academy wederom Gom gekozen voor het schoonmaakonderhoud, vloeronderhoud en glasbewassing van hun locatie in Eindhoven.

Na de aanbesteding, waarbij 2 casussen (hospitality en communicatie) volledig anoniem ingeleverd moesten worden, kwamen wij als meest geschikte schoonmaakpartij uit de bus. Dit aanbestedingstraject werd begeleid door Alpha Adviesbureau.
 
Sinds 1998 zijn wij al werkzaam voor de Design Academy in Eindhoven; een internationale en dynamische school voor hoger beroepsonderwijs, gespecialiseerd in vormgeving. De samenwerking wordt voortgezet met een nieuw contract voor 3 jaar en 7 optiejaren, iets waar wij als Gom erg trots op zijn!
 
Bij de Design Academy is iedere dag anders, mede door het type student, de kunstwerken en vooral de materialen die de studenten gebruiken; variërend van verf tot varkensdarmen. Ook de jaarlijks terugkerende Dutch Designweek is een hoogtepunt met 45.000 bezoekers. Een echte uitdaging voor een schoonmaakbedrijf, maar wat wij vol vertrouwen voort gaan zetten!