Over Gom ZorgSupport

schoonmaak, schoonmaakbedrijf, schoonhouden, schoonmaakbedrijven, schoonmaken

Expert van schoonmaak in de zorg

Gom ZorgSupport is een landelijke speler in de zorg. Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor ziekenhuizen, maar ook voor de langdurige zorg zoals ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de GGZ, hebben wij specifieke oplossingen voor schoonmaak en zorgondersteunende dienstverlening. Hierdoor zorgen wij iedere dag opnieuw voor een prettige, schone en veilige leef- en werkomgeving voor uw cliënten, patiënten en medewerkers.

Schoonmaak en zorgondersteuning

Door onze jarenlange ervaring met schoonmaak in de zorg weten wij precies hoe we de schoonmaak op een effectieve manier moeten laten aansluiten op het zorgproces. Naast schoonmaak bieden we ook zorgondersteuning aan verpleegafdelingen. Denk hierbij aan voedingsgerelateerde, facilitaire, huishoudelijke en logistieke diensten en het bieden van assistentie bij lichte zorgtaken.

Supporter van infectiepreventie

Gom ZorgSupport draagt door zijn expertise op het gebied van infectiepreventie bij aan het beperken van infecties binnen zorginstellingen. Of het nu gaat om het correct uitvoeren van schoonmaak bij isolatie of de schoonmaak van uw operatiekamer (OK) en andere cleanrooms.

Supporter van gastvrijheid

U mag van een schoonmaakbedrijf verwachten dat het een goede technische kwaliteit van schoonmaak levert. Onze overtuiging is dat u van een schoonmaakexpert in de zorg ook mag verwachten dat zij de bezoekers van uw zorginstelling het gevoel geven dat zij welkom zijn, dat onze medewerker met de bewoner van uw verpleeghuis een band opbouwt en dat wij inspelen op de individuele behoefte van de cliënten van uw gehandicaptenzorginstelling of verzorgingstehuis. Hun beleving is onze zorg. Niet voor niets hebben wij Hostmanship in onze hele organisatie omarmd als gedachtegoed. Met onze belevingsconcepten (zoals onze mystery patients) en ons unieke resultaatgerichte schoonmaakplan dragen wij verder bij aan een goede schoonbeleving.

Supporter van vooruitgang

De zorg is volop in beweging. Gom ZorgSupport ook. Door nauw in contact te blijven met de wereld om ons heen en de uitdagingen van onze klanten zorgen wij voor vernieuwingen binnen onze dienstverlening. Initiatieven als ons ZorgPanel en de Expertmeeting Zorg&Facilitair helpen ons hierbij.

Wilt u ook vooruitgang boeken met uw eigen schoonmaak of facilitaire dienst? Dat kan. Onze specialisten kunnen u adviseren en ondersteunen bij een verandertraject of het management leveren voor uw eigen dienst. Ook hebben wij ervaring uitbestedingstrajecten. Of wilt u eerst een betrouwbare indicatie van het besparingspotentieel indien u denkt aan het uitbesteden van schoonmaakonderhoud? Dan hebben wij de digitale rekentool SaveR voor u ontwikkeld.

Facilicom: voor al uw (integrale) facilitaire zorgvraagstukken

Gom ZorgSupport is onderdeel van Facilicom. Naast schoonmaak levert Facilicom catering, beveiliging, thuishulp, zorg op afstand, bouw en overige facilitaire diensten. Binnen Facilicom zijn er diverse business units die zich specifiek richten op de zorg. Gom ZorgSupport werkt nauw samen met deze business units en kan hierdoor breder met u meedenken in het oplossen van complexe facilitaire zorgvraagstukken.