Over Gom Kantoren

schoonmaak, schoonmaakbedrijf, schoonhouden, schoonmaakbedrijven, schoonmaken

Schone kantoren dragen eraan bij dat mensen prettig werken en dat bezoekers zich welkom voelen. Of het nu kantoren in de zakelijke dienstverlening, de financiële sector of de overheid betreft: schoon is een welkomstwoord!

Kijk hieronder hoe a.s.r., samen met Gom, er alles aan doet om werknemers en gasten zich thuis te laten voelen:

Goed opgeleide schoonmakers

Natuurlijk begint alles met goede schoonmaak. Alleen vinden wij dat niet genoeg: de manier waaróp wij bij u werken maakt het verschil. Dit ondersteunen wij met hostmanship; onze medewerkers denken met u mee en willen uw verwachtingen overtreffen.

Schoonmaken op maat

De aanpak van ons schoonmaakbedrijf is op maat. Dat betekent dat wij uw wensen als uitgangspunt nemen. Onze ruime ervaring in traditionele kantooromgevingen en onze aanpak voor Het Nieuwe Werken vormen een goede basis, en geven u de zekerheid van een glanzend resultaat. Ondersteund door Gom Specialistische Reiniging voor de specialistische werkzaamheden leveren wij zo een totaalpakket, precies op maat. Zodat u uw organisatie kunt laten stralen!

Onze schoonmaak ervaring op Facilitair! Online

In de Faciltair! Online, ons digitale magazine, staan cases die u een beeld geven van grootschalige én kleinschalige projecten die Gom de voorbije jaren tot uitvoering heeft gebracht. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de case van de TU Eindhoven, waar we al zeven jaar lang schoonmaken.