Over Gom Food

schoonmaak, schoonmaakbedrijf, schoonhouden, schoonmaakbedrijven, schoonmaken

Gom Food is uw reinigingsspecialist voor de voedingsmiddelenindustrie

Al jaren is Gom Food in Nederland en België dé toonaangevende schoonmaakorganisatie die zich volledig heeft gespecialiseerd in de reiniging binnen de voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben 800 goed opgeleide en getrainde hygiënespecialisten in dienst die dagelijks werken aan een schone productieomgeving. 

Bekijk ook eens onze Gom Food brochure.

Facilicom Services Group heeft sinds 12 mei 2016 Kleentec overgenomen. Kleentec is in Nederland marktleider in de reiniging, desinfectie en productieoptimalisatie voor de food industrie. Het merk Kleentec blijft gehandhaafd en een zelfstandig onderdeel van de schoonmaakdivisie. Een goede ontwikkeling voor zowel Gom Food als Kleentec; het zorgt voor een nog betere landelijke dekking van activiteiten, wat zal resulteren in een nog hogere servicegraad.  In het artikel 'Facilicom Services Group neemt Kleentec over' leest u hier meer over.

Ervaring in diverse branches

Als dé Food specialist in de Benelux hebben wij ook in uw branche relaties en veel ervaring en expertise opgebouwd. Of het de deegkneder in uw bakkerij is, de plukvingers in uw kippenslachterij, de snijlijn in uw vleeswarenfabriek, ontpunter in uw groentesnijderij of alle andere voorbeelden: wij ondersteunen en ontzorgen u met onze hygiënespecialisten. Daarom is Gom Food ook flexibele partner van KLM. 

Als u dagelijks voedingsmiddelen produceert, zorgen wij dat u van de vloer kunt eten - Harald Voortman (salesmanager Food)

Voedselveiligheid van groot belang bij Food

Gom Food biedt u de specifieke expertise voor de reiniging en desinfectie in de voedingsmiddelenindustrie. Een sector met andere reinigingsmethodes. Zo is voedselveiligheid van groot belang. 

Medewerkers Gom Food vertrouwd met hoge kwaliteitseisen

Onze Hygiënespecialisten bepalen de dagelijkse kwaliteit van de dienstverlening. Zij zijn dan ook vertrouwd met de hoge kwaliteit en veiligheidseisen die gelden in de voedingsmiddelenindustrie. Zij beschikken over de juiste middelen en de modernste apparatuur om al uw productieruimtes, machines en materialen grondig en efficiënt te reinigen.  

Controle- en kwaliteitsbewakingssystemen zijn vanzelfsprekend

Reiniging en desinfectie houden niet op bij het schoonmaakwerk. Controle op de verrichte werkzaamheden is net zo belangrijk. Gom Food werkt met een kwaliteitssysteem, dat een optimaal niveau van de reiniging garandeert.

Lees meer over onze kwaliteitseisen en controlesystemen. 

Handleiding hygiëne en voedselveiligheid

VSR heeft in samenwerking met de OSB een handleiding voor de hygiëne en voedselveiligheid opgesteld. De publicatie 'Schoonmaakbewust ontwerpen in de voedingsmiddelenindustrie' geeft praktische aanwijzingen voor ontwerp, inrichting en organisatie om een effectieve en efficiënte schoonmaak in de voedigingsmiddelenindustrie mogelijk te maken.