Dieptereiniging

Dieptereiniging sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het behandelen van moeilijk bereikbare plaatsen niet altijd mogelijk. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag. Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van uw sanitair te behouden, is dieptereiniging geen overbodige luxe.

We reinigen toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen en (zwem)baden op professionele wijze. Onderdeel van de basisbeurt is het demonteren van toiletpotten, urinoirs en wastafels. Met behulp van een rioolreiniger  worden de eerste meters  van de afvoer schoon gespoten. Hierna worden de elementen weer gemonteerd en eventueel ook afgekit. Zolang deze kitvoegen goed blijven, hoeven deze niet meer te worden gedemonteerd tijdens vervolgbeurten.

In samenspraak met u kunnen we ook onderdelen vervangen die kapot of versleten zijn. Hiermee voorkomen we verstoppingen en het resulteert in schoon en fris sanitair.

Dieptereiniging grootkeuken

Gom Specialistische Reiniging is al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). In een schone keuken gaat kostbare apparatuur langer mee en bespaart u op energie- en onderhoudskosten. Dit vergroot de hygiëne in de keuken en uw werkplezier.

Ook kunnen we de vetkanalen inwendig reinigen. Samen met de offerte ontvangt u foto’s en een video-opname die optimaal laten zien hoe sterk kanalen vervuild zijn. Uiteraard ontvangt u ook foto’s ná reiniging.

Productsheet

Wil je meer weten over dieptereiniging van Gom Specialistische Reiniging?

Vraag hier de productsheet aan