Dieptereiniging

Dieptereiniging grootkeuken

Wij zijn al jarenlang de vakspecialist op het gebied van dieptereiniging van (groot)keukens. Deze jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd volgens het keukenhygiëneplan (HACCP-richtlijn). Een schone keuken zorgt ervoor dat uw apparaten langer meegaan met minder energie- en onderhoudskosten. Dit vergroot uw werkplezier.

Dieptereiniging sanitair

Bij het dagelijks onderhoud van sanitaire ruimten is het niet mogelijk de moeilijk bereikbare plaatsen goed te behandelen. De afvalstoffen die ontstaan bij het gebruik van het sanitair zorgen voor hardnekkige aanslag. Deze aanslag kan bacteriegroei en een onaangename geur veroorzaken. Om deze problemen te voorkomen en de kwaliteit van uw sanitair te behouden, is onze dieptereiniging geen overbodige luxe.

Wij reinigen toiletten, urinoirs, wastafels, douchecellen, (zwem)baden op professionele wijze en desinfecteren alle installaties. In samenspraak met u kunnen wij ook het sanitair monteren of vervangen. 


Terug naar het overzicht specialistische werkzaamheden