2015 1jul

Diergaarde Blijdorp vertrouwt op Gom Hospitality

2015 1jul

Een van de oudste dierentuinen van Nederland, Diergaarde Blijdorp, en Gom Hospitality worden partners. Na een gedegen voortraject, onder begeleiding van Verhoeven & Partners, heeft Blijdorp het vertrouwen in Gom uitgesproken voor de schoonmaakwerkzaamheden voor nagenoeg alle publiektoegankelijke ruimten in de Diergaarde en verwacht een langdurige samenwerking aan te gaan.

Gom borgt kennis en garandeert werk

Blijdorp werkt al jarenlang samen met Magis010, een sociale onderneming die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpt. Magis010 is sinds 2013 een onderdeel van Facilicom Services Group; de moederorganisatie van Gom Hospitality. De samenwerking tussen Magis010 en de Diergaarde blijft in het nieuwe contract een vaste waarde. Met name de borging van de kennis én de garantie van werk voor alle huidige werknemers zijn doorslaggevend geweest voor de nieuwe samenwerking.

Marc Damen, directeur van Blijdorp, kijkt uit naar het partnerschap: 'We waren zeer onder de indruk over de manier waarop Gom zich bij ons presenteerde. Het regionale karakter met de bijbehorende mentaliteit van Gom spreekt ons erg aan. We kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar een langdurige samenwerking.' Albert van der Meulen, algemeen directeur van Gom Schoonhouden, vult aan: 'Blijdorp is een inspirerende klant. Het is een prachtige diergaarde met een groots imago. Met de samenwerking in het nieuwe contract zorgt Gom er vooral voor dat de huidige kennis wordt geïntegreerd in de werkmethodiek en in de organisatie van Blijdorp. Een groot deel van de implementatie bestaat dan ook uit het ophalen van die kennis, aangevuld met de gastgerichte aansturing en professionele werkmethodieken van het schoonmaakbedrijf. Dit heeft een groot voordeel voor de betrokken contactpersonen van Blijdorp. De Diergaarde hoeft ons geen wegwijs te maken in het park en dat bespaart tijd in de voorbereidende fase. We hebben veel vertrouwen in de samenwerking en staan te popelen om aan de slag te gaan'.

Op de foto van links naar rechts:  
Perry van Gils, accountdirecteur Gom Hospitality - Albert van der Meulen, algemeen directeur Gom Schoonhouden - Marc Damen, Directeur Diergaarde Blijdorp - Rense Assies, accountmanager Gom Hospitality - Patrick van der Veen, accountmanager Gom Hospitality - Ann Lampo, opzichter algemene en logistieke dienst Diergaarde Blijdorp - Marleen Wageman, adviseur Verhoeven & Partners schoonmaakadvies