201617nov

Een milieuvriendelijke innovatie voor in de grote stad

201617nov

Het reinigen van honderden parkeerautomaten in een grote stad. Werken met een kleine auto lijkt voor de hand te liggen. Toch koos Gom voor een andere insteek: en won de opdracht!

De gemeente Rotterdam werkt hard aan een leefbare en bereikbare stad. Er is veel autoverkeer en mensen willen het dichtst bij hun bestemming parkeren. Dan wordt de stad één grote parkeerplaats en vermindert de leefbaarheid een doorstroom. Daarom zijn er in Rotterdam veel parkeerplaatsen en parkeergarages aangelegd waar op drukke plaatsen voor moet worden betaald. En voor de juiste uitstraling moeten deze 566 (!) automaten natuurlijk worden schoongemaakt.
 
Gom Specialistische Reiniging (GSR) heeft met een innovatieve, milieuvriendelijke oplossing het contract gewonnen voor het reinigen van 566 parkeerautomaten in Rotterdam.
 
Sinds juli dit jaar heeft Gom Specialistische Reiniging (GSR) Openbare Ruimten een schoonhoudcontract met gemeente Rotterdam voor de parkeergarages, -terreinen en fietsenstallingen. Met een innovatieve, milieuvriendelijke oplossing is daar is per 1 oktober het contract voor het reinigen van betaalautomaten bijgekomen. Om flexibel te kunnen zijn in dit drukke verkeer en geen weggebruikers te belemmeren met een auto zet GSR een elektrische scooter in. Flexibel, stil én milieuvriendelijk! De afstanden tussen de betaalautomaten zijn op deze manier goed overbrugbaar voor onze medewerker, die volgens een vaste route en planning werkt.
 
Dennis Ottenhoff, productgroepmanager: ‘We zijn nu ruim een maand bezig en we zijn zeer tevreden over deze e-scooter. Het zou met niet verbazen als deze oplossing meer gemeenten of parkeerbeheerders aanspreekt. Wij helpen ze dan uiteraard graag.’