2013 2dec

Facilicom All Together Contest

2013 2dec

Kennisdelen is een belangrijk thema binnen Facilicom. Dat begrip zetten we niet alleen intern, maar ook extern in. In deze hectische tijd met druk op prijs en omzet hebben wij dan ook een brief gestuurd naar alle leveranciers van Gom. Hierin hebben we aangegeven geen persoonlijke eindejaarsgesprekken met u te houden. Tijdens de periodieke contactmomenten in 2014 lassen wij een evaluatiegesprek in, zodat we een nóg beter beeld krijgen van onze krachten en verbeterpunten.

De jaarlijkse vendorrating zullen wij overigens wél continueren. Van deze gelegenheid hebben wij ook gebruik gemaakt om u uit te nodigen deel te nemen aan de prestigieuze Facilicom All Together Contest. In deze contest dagen wij onze partners uit om mee te denken en samen op te trekken richting de klant met het doel nieuwe klanten te vinden en/of bestaande klanten te behouden of verder uit te bouwen. Hun ideeën en noviteiten om efficiënter en meer MVO (samen) te werken kunt u insturen, waarna voor het beste idee de Facilicom All Together wisseltrofee wordt uitgereikt.

Trofee
De bekendmaking van het beste idee vindt plaats op vrijdag 13 december 2013. Vanuit Facilicom worden de vakbladen benaderd die we vragen om de verdiende aandacht voor de eerste winnaar van de Facilicom All Together wisseltrofee.