201311mrt

Facilicom lanceert Mobility Center: begeleiding naar nieuw werk

201311mrt

Duurzame inzetbaarheid heeft een sterke focus binnen Facilicom. Samen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers vitaal en met plezier door kunnen werken tot hun pensioen. Dat hoort bij een goed werkgever als Facilicom. Daarnaast is het geen geheim dat de facilitaire markt onder druk staat. Veel van onze opdrachtgevers bezuinigen momenteel op de dienstverlening waardoor meerdere divisies binnen Facilicom kampen met een overcapaciteit. Ook om deze reden wil Facilicom zijn medewerkers zo goed mogelijk ondersteunen om werk te behouden.

Om medewerkers daarbij hulp te bieden, startte Facilicom het Facilicom Mobility Center. Het Mobility Center heeft als doel operationele medewerkers van Facilicom en zijn divisies te begeleiden naar een nieuwe baan binnen óf buiten Facilicom. Naast medewerkers die door krimp hun vaste baan hebben verloren, komen ook medewerkers die vanuit verzuimredenen hun huidige functie niet meer kunnen uit oefenen voor mobiliteit in aanmerking. Ook medewerkers waarvoor het nodig is om een andere stap te maken in hun carrière kunnen door het Mobility Center worden begeleid. Zo zorgen we voor meer werkplezier en beantwoorden wij op een juiste wijze in vergroting van de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers.

Begeleiding en coaching naar een nieuwe werkplek
We bieden medewerkers maatwerkoplossingen die ook voor potentiële werkgevers, binnen en buiten Facilicom, aantrekkelijk zijn. We gaan graag met externe relaties in gesprek over eventuele samenwerking. Nieuwsgierig geworden wat het Mobility Center voor mogelijkheden biedt? Breng dan snel een bezoek aan www.facilicommobility.nl of stuur een e-mail naar mobility@facilicom.nl