201430jan

Februari gastvrijheidsmaand bij Gom ZorgSupport

201430jan

Vanaf 1 februari is het bij Gom ZorgSupport maand van de gastvrijheid. Ons streven is zorginstellingen te laten stralen en gastvrijheid draagt daar voor een belangrijk deel aan bij. Gastvrijheid is voor al onze klanten een actueel thema en daarom ook voor Gom ZorgSupport. Onze visie op het gebied van gastvrijheid is gebaseerd op Hostmanship: 'de kunst om mensen het gevoel te geven, dat ze welkom zijn'. Wij hebben de overtuiging, dat het allemaal bij jezelf begint en dat een goed voorbeeld anderen laat volgen. Met de maand van de gastvrijheid willen wij dit goede voorbeeld uitdragen en onze medewerkers en opdrachtgevers op een andere manier inspireren en motiveren.

Gastvrije acties

Tijdens de gehele maand februari staan er bij Gom ZorgSupport gastvrije acties gepland. Zo komen er bij een aantal van onze klanten prachtige wensbomen te staan, die speciaal door cliënten van onze opdrachtgever de Baalderborg Groep zijn gemaakt. In deze wensbomen kunnen patiënten, cliënten of familieleden een wens hangen die wij in samenwerking met onze opdrachtgever in vervulling laten gaan.

20 februari staat in het teken van 'Welgom Over De Vloer'. Deze dag gaan alle leidinggevenden en stafmedewerkers de collega's op een aantal locaties helpen bij de schoonmaakwerkzaamheden. Ook gaan we in februari met onze klanten in gesprek over wat er speelt op het gebied van gastvrijheid en hoe Gom ZorgSupport deze initiatieven kan versterken.

Om de maand geheel in stijl af te sluiten, organiseert Gom ZorgSupport op 27 februari  een symposium over gastvrijheid voor opdrachtgevers. Belangrijke vragen die aan de orde komen zijn: wat betekent gastvrijheid voor de organisatie? Op welke manier wil men dit uitdragen? Wat is daarin belangrijk en hoe krijg je de organisatie mee? Hoe borg je dat proces? En wat zijn successen?

Gastvrij kennis delen

Onze ervaringen en kennis over gastvrijheid delen wij uiteraard ook via de verschillende social media van Gom ZorgSupport. In februari plaatsen wij daarom meerdere berichten per dag over gastvrijheid. Van best practices en artikelen tot aan foto's van de werkvloer. Houd ons twitterkanaal en Facebookpagina daarom in februari extra goed in de gaten.

Heeft u nog interessante content over gastvrijheid, waarvan u vindt dat wij die in de maand van de gastvrijheid onze achterban niet mogen onthouden? Dan horen wij dat graag.