201430dec

Friesland College: nieuwe opdrachtgever van Gom

201430dec

Eerder deze maand tekenden Gom en het Friesland College de overeenkomst voor schoonmaakonderhoud met elkaar. In een feestelijk samenzijn zetten Richard de Maar en Piet Boschma hun handtekening onder het contract. De overeenkomst duurt vier jaar, waarbij het Friesland College kan besluiten om de overeenkomst met twee keer twee jaar te verlengen.

Elly Haagsma, verantwoordelijke rayonmanager, is de afgelopen maanden druk bezig geweest met haar team om de operationele dienstverlening goed te organiseren. Belangrijk in deze opstartfase is dat medewerkers weten wat ze van het nieuwe schoonmaakbedrijf kunnen en mogen verwachten en dat de technische schoonmaakkwaliteit op het afgesproken niveau is. Eén van de ideeën voor in het nieuwe jaar is dat Elly, samen met de accountmanager onderwijs, kijkt naar hoe wij de belevingskwaliteit bij de 'klant van de klant' nog kunnen verbeteren. Wij willen daarvoor in gesprek gaan met zowel onze medewerkers als met een aantal stakeholders van de klant. De uitkomst van deze gesprekken bepaalt vervolgens hoe wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren, zodat deze nog meer aansluit op de wensen en behoeften van de klant.

Met alle ideeën en initiatieven kijken wij dan ook uit naar een prettige en langdurige samenwerking met het Friesland College; een mooie nieuwe opdrachtgever van Gom!

Op de foto boven v.l.n.r.: Aafje Mulder (rayonleider), Mieke Witteveen (assistent manager facilitair serviceteam Leeuwarden), Elly Haagsma (rayonmanager), Douwe Vrij (objectleider), Mieke Sprinkhuizen (accountmanager onderwijs). Op de foto onder v.l.n.r.: Piet Boschma (stafmedewerker facilitair bedrijf) en Richard de Maar (districtsdirecteur).