201320dec

Gastvrijheidsmaand bij Gom ZorgSupport

201320dec

Onlangs was te lezen dat 93% van de zorginstellingen actief is met gastvrijheid. Gom ZorgSupport onderschrijft dit belang als voorstander en aanbieder van gastvrije dienstverlening. Onze visie op gastvrijheid is gebaseerd op Hostmanship: 'de kunst om mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn'. Om gastvrijheid extra onder de aandacht te brengen roepen wij februari uit tot 'Maand van de Gastvrijheid'.

Februari = maand van de gastvrijheid!

Het gehele jaar door bieden wij onze klanten gastvrije dienstverlening. Niet voor niets is onze missie: iedere dag opnieuw zorgen voor een prettige, schone en veilige leef- en werkomgeving voor uw cliënten, patiënten en medewerkers. Om gastvrijheid extra onder de aandacht te brengen kiezen we ervoor de maand februari uit te roepen tot de maand van de gastvrijheid.

In de wensboom kunnen bewoners en/of cliënten een wens hangen die wij in vervulling laten gaan

Gastvrije acties

Om ook echt inhoud te geven aan de maand van de gastvrijheid heeft Gom ZorgSupport verschillende acties en middelen ontwikkeld. Bij een aantal opdrachtgevers plaatsen wij een Wensboom. Daar kunnen bewoners en/of cliënten een wenskaart in hangen die wij samen met onze opdrachtgever in vervulling laten gaan. Ook krijgt iedere klant een gastvrijheidsoverleg met de contactpersoon van Gom ZorgSupport. Dit overleg staat geheel in het teken van gastvrijheid. Daarnaast organiseren we 'Welgom over de vloer' waarbij alle hoger kaderleden een dag meehelpen met het schoonmaken bij onze opdrachtgevers. En om de maand van de gastvrijheid in stijl af te sluiten organiseren we een symposium dat geheel in het teken staat van gastvrijheid. 
Voorbereidingen in volle gang"

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het organiseren van de maand van de gastvrijheid in volle gang. Houd het twitterkanaal van Gom ZorgSupport goed in de gaten, want daar houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ons doel is om tijdens de maand van de gastvrijheid, meer dan ooit tevoren, een gezicht te geven aan gastvrijheid en dat doel zullen wij zeker bereiken", aldus de ambassadeurs van Hostmanship Wilco de Kwant, Ilona Kadmaijer en Monique van der Net.