201521dec

GGZ Delfland kiest Gom ZorgSupport als partner

201521dec

Na een aanbesteding die werd begeleid door inkooporganisatie Intrakoop heeft GGZ Delfland voor Gom ZorgSupport gekozen. Vanaf 1 januari 2016 levert Gom ZorgSupport het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en ondersteunende taken op de 8 locaties in het gebied Delft-Schiedam.

Bij de aanbesteding bleek dat de aanbieding van Gom ZorgSupport met kop en schouders op alle aspecten uitstak boven die van de andere aanbieders. Met name de verbreding van de dienstverlening in de vorm van onder andere beddenopmaak, transport van medicatie en het leveren van de sanitaire supplies op alle locaties gaven GGZ Delfland de overtuiging dat zij de juiste partner gevonden hadden. Meer dan 30 schoonmakers gaan dan ook de komende 3 jaar (met 3 optiejaren) aan de slag om GGZ Delfland te laten stralen.

Herman Busch, directeur Gom ZorgSupport: "Het verzorgingsgebied van GGZ Delfland ligt in de bakermat van Gom. Wij garanderen samen met onze opdrachtgevers een schone, veilige en gastvrije zorgomgeving, dat is onze missie en dat gaan we ook realiseren met passie bij GGZ Delfland. We hebben allebei de mentaliteit van aanpakken en gaan een succes maken van onze samenwerking."    Fotobijschrift:
R. Sponselee, voorzitter Raad van Bestuur GGZ Delfland en H. Busch, directeur Gom ZorgSupport bezegelen de samenwerking met een ferme handdruk.