201431jan

Gom breidt uit bij NedTrain!

201431jan

NedTrain is dé specialist in onderhoud aan treinstellen. Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte en lange termijn revisie: NedTrain zorgt ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen.

Uitbreiden en behouden!

Gom breidt uit bij NedTrain!

Na een periode van krimp is met de gunning van twee percelen, verspreidt over diversen locaties, weer flink wat werk aan de winkel voor Gom!  Gom wist zich binnen dit aanbestedingstraject te onderscheiden door in te spelen op belangrijke thema's,  die spelen binnen NedTrain. Extra aandacht is geschonken aan samenwerking op het gebied van: veiligheid, personeelsbeleid, opleidingen en borging van de kwaliteit binnen de schoonmaakwerkzaamheden.

Heldere communicatie

De heldere communicatie tussen opdrachtgever en Gom is ook een belangrijke reden geweest om de percelen te gunnen.  Naast het aanleveren van een implementatieplan en plan van aanpak wist Gom een goede indruk achter te laten tijdens de presentatie aan de locatiemanagers van NedTrain. 

Gom kijkt ernaar uit de extra percelen van NedTrain de komende drie jaar te laten stralen!