201626okt

Gom en Dolmans verzorgen schoonmaak in woongebouwen Trivire

201626okt

Gom Openbare Ruimten heeft bij Trivire een pilot gedraaid met het verzorgen van schoonmaakdiensten in hun woongebouwen. Dat heeft dit jaar geresulteerd in de maximaal haalbare gunning voor 1 partij: 3 percelen, waarvan de laatste 1 oktober is opgestart. Naast Gom is ook schoonmaakbedrijf Dolmans aangetrokken; zij starten per 1 november met haar dienstverlening.

Met deze overeenkomsten wil Trivire haar huurders allemaal dezelfde kwaliteit schoonmaak bieden, tegen een marktconforme prijs. Ook krijgen huurders zelf meer keuze in de hoeveelheid schoonmaak, die gegeven wordt door Trivire, aldus een bericht op de website van Trivire.
 
In februari 2015 startte Trivire met een proef in een aantal woongebouwen waarbij huurders zelf konden kiezen of zij het schoonmaken van de algemene ruimten tegen een vergoeding wilden laten verzorgen of dat zij deze taak zelf op zich wilden nemen.

Schoonmaak vanwege goede prijs-kwaliteitsverhouding

Trivire heeft gekozen voor Gom en Dolmans als schoonmaakbedrijven vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien zijn er goede ervaringen met beide partijen als het gaat om het nakomen van afspraken. Trivire wil voor haar huurders waarborgen dat zij waar krijgen voor wat zij betalen aan schoonmaakkosten. De organisatie toetst dan ook continu of huurders tevreden zijn over de geleverde diensten.

Wat doet Trivire?

Trivire verhuurt ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht en is daarmee de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid. De woningen die worden verhuurd zijn vooral eengezinswoningen, maisonnettes, flatwoningen (portiek en galerij), benedenwoningen en bovenwoningen.