Gom en Het Nieuwe Werken; een geslaagd symposium!

Het Nieuwe werken is plaats- en tijdonafhankelijk werken, op een manier waarop medewerkers het meest productief zijn. Hoewel experts over details van mening verschillen, is dat wel de algemeen aanvaarde kern.

Dat betekent nogal wat voor mensen die verantwoordelijk zijn voor facilitaire diensten. Voor u, én voor ons. Want op welke manier u ook het "HNW" omarmt, het vraagt om een andere dienstverlening van uw schoonmaakbedrijf. Op het vlak van werktijden, op het vlak van tools, en op het gebied van taakintegratie.

Gom heeft voor Het Nieuwe werken een concept, waarin deze onderdelen zijn verwerkt. Een concept waarin de schoonmaakmedewerker op een andere manier uw gebouw ondersteunt. Zich zelfs doorontwikkelt tot servicehost. En dit concept bewijst zich inmiddels in de praktijk. Interesse? Neem dan contact met ons op via schoon@gom.nl, wij delen onze ervaring graag met u!

De opinieleidende rol van Gom bij het Nieuwe werken werd bevestigd tijdens een geslaagd symposium: Op 6 oktober 2010 vond het symposium 'het Nieuwe Werken; een schone taak' plaats. Dit door Gom georganiseerde en door Facility Managers Nederland (FMN) ondersteunde symposium was een groot succes. Met ruim 200 bezoekers kunnen we terugkijken op een succesvolle dag, met inspirerende lezingen van o.a. Theo Magermans, Jacques Reijniers, Arend van der Meer, Patricia Ghering en Marleen Tijdeman en prikkelende stellingen. Een verslag van het symposium kunt u teruglezen in ons relatiemagazine Schoon, dat in oktober is uitgekomen. Ontvangt u dit magazine nog niet, vraag dit dan gratis aan. Stuur een mail naar schoon@gom.nl en wij zorgen voor verdere afhandeling.

De introductiepresentatie: Wist u dat?