2013 4mrt

Gom en Nitesco tekenen overeenkomst

2013 4mrt

Onlangs tekenden Gom Specialistische Reiniging en Nitesco een samenwerkingovereenskomst. Gom Specialistische Reiniging staat op vloerengebied bekend als dé specialist in onderhoud en voegt met deze samenwerking voor haar klanten een oplossing toe voor natuursteenrenovatie, zoals bijvoorbeeld marmer.Klantvoordeel
De samenwerking voorziet in het inschakelen van Nitesco in het kader van opdrachten bij klanten van Gom Schoonhouden waarbij specifieke kennis is vereist van natuursteenrenovatie. Gom Schoonhouden en Nitesco hebben reeds diverse succesvolle projecten uitgevoerd (o.a. voor het Ministerie van Economische Zaken & Landbouw en het hoofdkantoor van de ING Bank) en laten zien dat de beproefde gezamenlijke aanpak veel voordeel met zich mee brengt voor de klant. ‘'Wij zijn er trots op dat we met deze samenwerking aan de toenemende vraag naar geïntegreerde facilitaire dienstverlening kunnen voldoen'’, aldus Herman Busch, directeur Gom Specialties.

Natuursteenonderhoud
''Facilicom haar Hostmanship wordt nu ook gecombineerd met het specialisme van Nitesco en dus de juiste mensen voor natuursteenonderhoud én renovatie op de juiste plaats'', voegt Laetitia Simonis, businessunit directeur Gom Specialistische Reiniging daaraan toe. ‘'Ik heb veel vertrouwen dat we op deze manier de markt gezamenlijk kunnen bewerken en onze technische expertise, efficiëntie en flexibiliteit optimaal kunnen aanbieden'', aldus Shay Kalfuss, algemeen directeur Nitesco.

Foto: van links naar rechts: Laetitia Simonis (businessunit directeur Gom Specialistische Reiniging), Shay Kalfuss (algemeen directeur Nitesco), Herman Busch (directeur Gom Specialities)