Gom en Nitesco tekenen samenwerkingsovereenkomst

Onlangs tekenden Gom Specialistische Reiniging (onderdeel van Facilicom Services Group) en Nitesco een samenwerkingsovereenkomst. Gom Specialistische Reiniging staat op vloerengebied bekend als de specialist in onderhoud en doet nu samen met Nitesco ook aan natuursteenrenovatie, zoals voor bijvoorbeeld marmer. 

PERSBERICHT
Schiedam

De samenwerking voorziet in het inschakelen van Nitesco in het kader van opdrachten bij klanten van Gom Schoonhouden waarbij specifieke kennis is vereist van natuursteenrenovatie. Gom Schoonhouden en Nitesco hebben al diverse succesvolle projecten uitgevoerd (o.a. voor het Ministerie van Economische Zaken & Landbouw en het hoofdkantoor van de ING Bank) en laten zien dat de beproefde gezamenlijke aanpak veel voordeel met zich meebrengt voor de klant.

'Wij zijn er trots op dat we met deze samenwerking aan de toenemende vraag naar  geïntegreerde dienstverlening kunnen voldoen', aldus Herman Busch, directeur Gom Specialties. 'Facilicom haar Hostmanship wordt nu ook gecombineerd met het specialisme van Nitesco. Zo hebben we de mensen voor natuursteenonderhoud en renovatie op de juiste plaats', voegt Laetitia Simonis, businessunit directeur Gom Specialistische Reiniging daaraan toe.
'Ik heb veel vertrouwen dat we op deze manier de markt gezamenlijk kunnen bewerken en onze technische expertise, efficiëntie en flexibiliteit optimaal kunnen aanbieden', aldus Shay Kalfuss, algemeen directeur Nitesco.