201510feb

Gom gestart bij Trespa International

201510feb

Na een intensief selectietraject heeft Trespa eind vorig jaar gekozen voor Gom als dienstverlener voor schoonmaakdiensten.

Trespa International B.V. is een toonaangevende innovator op het gebied van architectonische materialen en wordt internationaal erkend als de meest vooruitstrevende ontwikkelaar van hoogwaardige platen voor gevelbekleding, decoratieve gevels en interieuroppervlakken. Trespa heeft internationaal een goede reputatie opgebouwd vanwege de plaatmaterialen en de bijdrage die zij leveren aan de architectuur en heeft zich altijd vol passie en energie ingezet om innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse architectonische behoeften. De belangrijkste productlijn is Trespa ® Meteon ®, het programma architectonische platen voor gevels en exterieurtoepassingen waarmee Trespa marktleider is.

Trespa heeft drie Trespa Design Centres. De Trespa Design Centres zijn unieke plekken die de samenwerking bevorderen tussen ontwerpers en cliënten en mogelijkheden bieden om meer te leren over de voordelen van onze productlijn voor exterieur, Trespa ®Meteon ®, als oplossing voor gevelbekledingen.

De opdracht behelst het schoonhouden van het grote kantoorgebouw en de sanitaire ruimten in de productieomgeving van Trespa te Weert. Onder andere de proactieve meedenkende houding en focus op kwaliteit van Gom gaf daarin de doorslag. Het aanpassen van de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden en het (op termijn) centraliseren van de afvalbakken is door Trespa erg goed ontvangen.

Met de overname van verschillende medewerkers is het management van Gom voortvarend aan de slag gegaan. Het gehele team is voor de opstart getraind, zowel in onze eigen unieke Gom werkmethodiek als op de veiligheidsinstructies van Trespa. Ook de door Trespa gewenste aanpassing in werktijden is gerealiseerd en op 5 januari is iedereen vol enthousiasme aan de slag gegaan!

Alle medewerkers van Trespa zijn vooraf goed geïnformeerd over de wijzigingen. De eerste reacties zijn positief! Gom werkt op een zeer klantgerichte manier aan de invulling van dit grote contract.