2018 7jun

Gom huldigt Medewerker en Team van het jaar

2018 7jun

Marli Sariman is door Gom onderscheiden als schoonmaakmedewerker van het jaar. In zijn functie als facility host kreeg hij alle lof toegezwaaid van zowel CBRE als hun opdrachtgever voor het werk dat hij in Den Haag doet. Ook het team van het jaar is afkomstig uit Den Haag: de zeskoppige schoonmaakploeg die verantwoordelijk is voor het onderhoud van Eurojust.

Gom organiseert elk jaar de verkiezing van Medewerker en Team van het jaar. Sinds 2014 zijn het de opdrachtgevers van Gom die daarvoor medewerkers en teams uit het bestand van 8.000 medewerkers aandragen. Die kandidaten worden geselecteerd op een aantal aspecten, zoals kennisniveau, hostmanship, ondernemerschap en zorgzaamheid.

Medewerker van het jaar: Marli Sariman

De titel van Medewerker van het jaar kwam terecht bij Marli Sariman van Gom Offices. Hij heeft de afgelopen vijfenhalf jaar samengewerkt met het serviceteam van CBRE en hun top 10 Fortune 500-klant in hun flagship-kantoor in Den Haag. CBRE en hun opdrachtgever hebben extreem hoge normen, waar aspecten als orde en uiterlijk en een hoog serviceniveau van groot belang zijn. ‘Een klant die heel goed op details let’ zegt klantmanager Peter Roeleveld. Het juryrapport over Marli is lovend: ‘Door overal te zijn, alles te zien en alles op te pakken, zorgt hij ervoor dat alle verstoringen worden opgelost. Medewerkers en de klant kunnen altijd op hem rekenen, hij is de ogen en oren van het schoonmaakteam.' ‘Hij is overal en laat zich overal zien, echt een essentieel onderdeel van het team en een aanwinst voor Gom’ volgens CBRE facility manager EMEA, Adrian Brown.

Marli Sariman - CBRE
Team Eurojust

Team van het jaar: Eurojust

Nadat algemeen directeur Albert van der Meulen de winnende schoonmaakmedewerker had gehuldigd, kon hij ook in Den Haag het Team van het jaar huldigen. Dat werden de zes medewerkers van Gom Offices die verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak bij Eurojust aan de Johan de Wittlaan. Het agentschap van de Europese Unie is verantwoordelijk voor gerechtelijke samenwerking in de EU-landen.
 
‘In het kantoor werken verschillende nationaliteiten, wat het uitdagend maakt voor de schoonmakers: wat bij de ene medewerker wel kan, kan bij een andere juist weer niet’, zegt rayonleider Luis Fernandes Nules die ook lovende woorden heeft voor de samenwerking met de opdrachtgever. Mede daardoor beschikt Gom bij Eurojust over een opkomstruimte die ‘een visitekaartje voor de branche is’.