2017 7apr

Gom innoveert belevingsaanpak

2017 7apr

Gom beschikte al over vele tools om de belevingkwaliteit van haar dienstverlening in beeld te brengen. Ook met belevingsverhogende middelen en materialen heeft Gom veel ervaring. In Gom's visie op belevingsmanagement worden deze én andere componenten geintegreerd tot een model voor belevingsmanagement.

Onderdeel van Gom's visie op belevingsmanagement

Gom's visie op belevingsmanagement is afgeleid van het wetenschappelijk onderbouwde ServQual model. Gom’s visie op belevingsmanagement: met metingen onder gebouwgebruikers het belevingsniveau in beeld brengen; waar nodig doorvoeren van belevingverhogende maatregelen binnen de afgesproken kaders; managen en borgen binnen een continu proces. Oftewel: schoonbeleving meten, verhogen, managen en borgen.
 
Binnen Gom’s visie op belevingsmanagement is een speciale plaats ingeruimd voor Optim-eyes. Optim-eyes verbindt de resultaten van de technische meting VSR-KMS met de resultaten van een belevingsmeting onder gebouwgebruikers. Het geeft Gom én de opdrachtgever goed inzicht in het functioneren van de werkprogramma’s en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Meer informatie over optim-eyes leest u hier.