2013 5jul

Gom kroont Veroniek Hulsman tot beste medewerker

2013 5jul

Gom heeft Veroniek Hulsman uit Goes gekroond tot beste medewerker van het jaar. De jury roemde haar kwaliteiten zoals dienstverlenend, enthousiast, gedrevenheid en een grote betrokkenheid. Afgelopen woensdag werd zij door algemeen directeur Rob Alsema en haar rayonmanager André van Overbeeke in het zonnetje gezet.

Veroniek werd gekozen uit 8.000 andere Gom-medewekers

Veroniek werd gekozen uit 8.000 andere Gom-medewekers. En terecht: eerder verkoos Gom haar al tot beste schoonmaker van de regio Zuid. Nu zij de landelijke verkiezing heeft gewonnen mag ze meedoen aan de Golden Service Award 2014, waar alle Nederlandse schoonmaakbedrijven aan meedoen. Rapportcijfer Veroniek maakt onder meer schoon bij het Calvijn College in Middelburg. Door haar gedrevenheid wist ze het rapportcijfer van de werkzaamheden in het Calvijn College op te krikken naar een dikke 7. Een cijfer dat de opdrachtgever nog nooit heeft gegeven.

Veroniek ziet het geheel en investeert in haar relatie met de opdrachtgever. Ook zorgt zij ervoor dat het team samenwerkt. Veroniek werd geinterviewd door omroep Zeeland. Het interview beluister je hier. Zij geeft aan, dat zij het niet alleen doet. Het is een teamprestatie. Op de foto van links naar rechts: Rob Alsema, Veroniek Hulsman en André van Overbeeke.