201715jun

Gom laat haar medewerkers stralen!

201715jun

Vandaag, 15 juni, is het De Dag van de Schoonmaker. Een dag waarin schoonmaakbedrijven van Nederland hun krachten bundelen zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. Zo ook natuurlijk Gom, die haar medewerkers graag laten stralen.

Want we staan er misschien niet vaak genoeg bij stil, maar het werk wat onze medewerkers doen is belangrijk. Schoon zorgt voor een omgeving waar mensen zich prettig in voelen en beter werken, geeft mensen het gevoel welkom te zijn, draagt bij aan een sneller herstel bij ziekte of zorgt voor een stuk veiligheid.
 
En door het werk van onze medewerkers maken wij elke dag iedereen blij met schoon. Onze opdrachtgevers, gebruikers, leerlingen, gasten, patiënten, maar ook de medewerker zelf. Iets wat we erg waarderen en waar ze voor willen bedanken.

Vandaag proberen we zoveel mogelijk medewerkers persoonlijk te bereiken met een attentie. Omdat dit nogal een operatie is met ruim 8.500 medewerkers, kunnen we dit niet voor echt iedereen realiseren. De dagen erna worden de bezoeken gewoon doorgezet tot iedereen bezocht is. Op social media zijn onze bezoeken te volgen.