201415okt

Gom lanceert unieke online managementtool voor schoonmaak binnen hospitality branche

201415okt

Na een langdurige, intensieve ontwikkelingsperiode met softwareontwikkelaar Leviy uit Leusden en een diepgaande samenwerking met Walibi Village is maandag 6 oktober de nieuwe online managementtool van Gom Schoonhouden gelanceerd. De schoonmaakmanagementtool voor de hospitality branche gaat door het leven als Momentum.

"Wij zijn bijzonder trots dat wij het eerste schoonmaakbedrijf van Nederland zijn die dit systeem implementeert binnen de branche", vertelt Marco Konter, manager marketing en salessupport van Gom Schoonhouden. "Samen hebben we een app ontwikkeld, verbonden aan een online dashboard, die het mogelijk maakt om de schoonmaakactiviteiten in de vakantiehuisjes, technische gebreken en niet aanwezige inventaris te melden. Vervolgens kan de leidinggevende de vakantiehuisjes controleren op schoon- en netheid, gesignaleerde meldingen afchecken en de huisjes gereed verklaren. Realtime, geïntegreerd met het reserveringssysteem van Walibi en altijd up to date."

Gom zet toon in de hospitality schoonmaakbranche

"Met Momentum heeft Gom een tool te pakken die de schoonmaakprocessen efficiënter, inzichtelijk en dynamischer maakt", vertelt Bart van Velden, algemeen directeur Leviy. "De managementtool zorgt er voor dat de schoonmaakmedewerkers op ieder moment van de dag actief en zichtbaar een bijdrage leveren aan het verbeteren en innoveren van de schoonmaak en aanverwante diensten."

Nieuwe app is een voorbeeld van efficiency én gastgerichtheid

"Ik noem de tool een voorbeeld van efficiency én gastgerichtheid," vertelt Marc van den Broek, manager van Walibi Village. "Wij doen er bij Walibi alles aan om de juiste service te verlenen. Door deze tool heeft onze receptie realtime inzicht in het aantal schone  huisjes en zijn wij altijd op de hoogte van technische gebreken en/of niet aanwezige inventaris. Op die manier zijn we in staat nog directer op een situatie te anticiperen en onze service daardoor naar een nog hoger niveau te tillen," besluit Marc van den Broek.