201610feb

Gom maakt evenementenlocatie Van Nelle Fabriek schoon

201610feb

Op 7 januari vond de officiële contractondertekening plaats tussen Gom Hospitality en de Van Nelle Fabriek Events. Gom maakt de congres- en evenementenlocaties van de monumentale koffie-, thee-, en tabaksfabriek - die een plek heeft op de UNESCO Werelderfgoedlijst - officieel al schoon sinds 1 november.

De Van Nelle Fabriek is een populaire locatie in Rotterdam voor bedrijven, evenementen en cultuur. Het is naast de thuisbasis voor ruim 80 grote en kleinere bedrijven ook een plaats voor talloze (internationale) congressen en netwerkevenementen. 'De congressen en netwerkevenementen maken de locatie bijzonder om schoon te maken. Het brengt immers grote pieken en dalen met zich mee in gebruik en daarmee dus de schoonmaak van het pand', vertelt Rense Assies, accountmanager Gom Hospitality.

Menukaart schoonmaak
Gom heeft voor dit unieke gebouw dan ook een speciale 'menukaart' ontwikkeld; een programma waarbij de Van Nelle Fabriek per georganiseerd evenement kan aanvinken welke ruimtes gebruikt worden en wat er aan extra schoonmaakdienstverlening nodig is. 'Dat zorgt voor een helder plannings- en facturatiesysteem, wat op zijn buurt weer zorgt voor transparantie voor de klant', besluit Rense Assies.