201413mrt

Gom preferred supplier MVGM Vastgoed

201413mrt

MVGM Vastgoed heeft een schoonmaakovereenkomst gesloten met Gom Schoonhouden. MVGM Vastgoed, de grootste vastgoedbeheerder van Nederland,  koos er na een zorgvuldige aanbesteding voor om de opdracht te verdelen over enkele schoonmaakleveranciers waarvan Gom er één is. Het omvangrijke contract omvat op dit moment 21 woon- en kantoorcomplexen in geheel Nederland.

De schoonmaakovereenkomst betreft alle reguliere schoonmaakonderhoudswerkzaamheden, inclusief de glasbewassing en specialistische schoonmaak van de openbare ruimten, trappenhuizen, galerijen en portieken. Accountdirecteur van Gom Schoonhouden, Rian de Jong, is er erg trots op dat dit contract Gom gegund is: ‘Naast de optimale prijs-kwaliteitverhouding scoorden we ook op aspecten als duurzame inkoop, kwaliteitsverbetering en vernieuwing. En als landelijk opererend schoonmaakbedrijf kunnen wij deze landelijk opererende vastgoedorganisatie natuurlijk perfect bedienen’.

De vastgoedsector is voor Gom geen nieuw werkterrein en heeft daar reeds veel ervaring in. Juist in deze sector ziet Gom vele ontwikkelmogelijkheden en verdergaande samenwerkingsverbanden.