201513apr

Gom stelt productgroepmanager openbare ruimten aan

201513apr

Dennis Ottenhoff

Gom heeft binnen de business unit Specialistische Reiniging Dennis Ottenhoff aangesteld als productgroepmanager voor Openbare Ruimten. Ottenhoff is voormalig rayonmanager bij Gom in de regio Rotterdam. Hij is daar onder meer verantwoordelijk geweest voor complexe opdrachten als Rotterdam the Hague Airport. Begin maart is Ottenhoff gestart in deze nieuwe functie waarin hij landelijk verantwoordelijk is voor de schoonmaakdienstverlening in Openbare Ruimten.

Het schoonmaken van panden van woningcorporaties, VVE's en vastgoedbeheerders, parkeergarages en winkelcentra is een vak apart. Gom ziet dit dan ook als een specialisme en heeft de werkzaamheden al geruime tijd ondergebracht in een aparte productgroep "Openbare Ruimten". "Niet alleen de opdrachtgever is onze klant, elke dag hebben we ook te maken met de duizenden bewoners en gebruikers van deze grote panden en locaties, die we ook allemaal als klant zien" aldus Ottenhoff. Met de aanstelling van een productgroepmanager kan Gom nog meer focus op dit segment leggen.

"Het is heel mooi dat ik mijn kennis en ervaring nu kan gebruiken binnen Gom Specialistische Reiniging" geeft Ottenhoff aan. "Door de korte communicatielijnen binnen mijn productgroep zijn we onze klanten snel en effectief van dienst" vertelt hij. "Onze ambitie om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te worden wil ik samen met mijn team bij onze klanten tonen. Door ons specialisme en ruime ervaring in dit werk, het volgen van vernieuwingen in de branche en goed luisteren naar onze klanten zijn we in staat om altijd de best practices voor het werk in te zetten." 

Heeft u interesse in onze productgroep? Kijk dan even op onze internetpagina over dit onderwerp of neem direct contact op met Dennis Ottenhoff. U kunt hem bereiken per email via dottenhoff@gom.nl of mobiel op 06 22 30 81 26.