201412mei

Gom verkiest Bijenkorf Rotterdam als beste object van het jaar 2014

201412mei

Op vrijdag 9 mei werd Bijenkorf Rotterdam gehuldigd tot het beste schoonmaakobject van 2014. Het 'Beste object van het jaar'-verkiezing is een terugkerende verkiezing bij Gom. Bijenkorf Rotterdam is voorgedragen door district Rijnmond.

De Bijenkorf Rotterdam straalt alle dagen van de week

Het team van de Bijenkorf gelegen in hartje Rotterdam mag zichzelf de winnaar van het object 2014 noemen. Een prachtige en welverdiende prestatie om de volgende reden: Maria en haar zeer hechte team laten de winkel en personeelsruimte van de Bijenkorf zeven dagen per week stralen. Zij doen dit met enthousiasme en behalen elke dag het gewenste resultaat. Het team geeft met een glimlach het winkelende publiek een welkom gevoel. Deze klantgerichte houding is ook de klant opgevallen en zij complimenteerde het team door hen te trakteren op koffie en gebak. Kortom een zeer terechte winnaar en een prestatie om trots op te zijn!

Alle genomineerde objecten van hoog niveau

Naast Bijenkorf Rotterdam waren de volgende objecten in de race voor de felbegeerde titel: New York Stock Exchange, Friesland Campina, CBS Heerlen, UMCU en Hoogheemraadschap Rijnland. Klantgerichtheid, enthousiasme van medewerkers en het zijn van een hecht team waren sleutelwoorden van deze genomineerden. Alle objecten waren één voor één juweeltjes vertelt Ad van Poppel, directeur KwaliteitsZorg & Innovatie namens de jury. 'Het was een groot genoegen om deze kanjers te bezoeken en ik kijk er met veel plezier op terug' licht Ad toe.