2016 6jun

Gom verkiest Medewerker van het jaar 2016

2016 6jun

Op vrijdag 3 juni werd Andy van Zundert door Gom verkozen tot medewerker van het jaar. De "Medewerker van het jaar"-verkiezing is een jaarlijks terugkerende verkiezing onder de ruim 8.500 medewerkers van schoonmaakbedrijf Gom (onderdeel van Facilicom Services Group). Dit jaar werden door een kleine 100 klanten Gom-medewerkers voor de titel aangedragen. 

'Andy is namens Gom werkzaam bij Woongoed 2-Duizend; een woningcorporatie met woningen in verschillende wijken en dorpen in Echt-Susteren, Maasgouw (Ohé en Laak en Stevensweert), Roermond (Swalmen), Beesel en Leudal (Roggel). Op alle locaties staat Andy van Zundert bekend als zeer klantvriendelijk en kwaliteitsgericht. Tijdens ons jurybezoek bleek ook een van de bewoners van Woongoed 2-Duizend aanwezig te zijn om de nominatie te onderbouwen. Daaruit bleek dat bewoners erg tevreden zijn over de inzet,' vertelt Aura Groen, voorzitter van de 'Verkiezing medewerker van het jaar en HR directeur van Gom. 'Andy laat een niet aflatende ondernemingszin zien. Hij verzorgt extra opdrachten en bedenkt innovatieve oplossingen voor moeilijke klussen. Een terechte winnaar.' 

Gom kent vele potentiële titelkandidaten

'Het is een lastige keuze gebleken om de beste schoonmaakmedewerker van 2016 te kiezen. Alle zeven genomineerden (Gerard Vellekoop, Victor Patterson, Andy van Zundert, Claire Bukuru, Turan Bilgin, Mofadel el Mesri en Ahmed Ouazil) waren sterke kandidaten voor de felbegeerde titel. Kennisniveau, flexibiliteit en klantgerichtheid waren kwalificaties die op alle kandidaten van toepassing zijn. Het zijn details geweest die uiteindelijk de doorslag hebben gegeven.' Andy wordt door Gom voorgedragen voor de verkiezing schoonmaakmedewerker van het jaar, georganiseerd door Golden Service Awards, waar ook andere collega-schoonmaakbedrijven in Nederland medewerkers voor nomineren.