2014 7mei

Gom verkiest Najat Soussi als 'Beste medewerker 2014'

2014 7mei

Op woensdag 7 mei werd Najat Soussi gehuldigd als beste schoonmaakmedewerker 2014. De 'Beste medewerker van het jaar'-verkiezing is een terugkerende verkiezing onder de ruim 8.500 medewerkers van schoonmaakbedrijf Gom (onderdeel van Facilicom Services Group). Najat is vanuit Gom werkzaam bij Woonzorgcentrum de Boomberg in Hilversum.

Najat brengt vakmanschap, zorgzaamheid en hostmanship samen in een persoon. Samen met het verplegend personeel van de Hilverzorglocatie de Boomberg voelt zij zich verantwoordelijk om de ouderen een gelukkige oude dag te bezorgen vertelt Aura Groen, directeur Personeel & Organisatie namens de jury. Iets gevallen? Najat raapt het op. Glaasje water? Najat informeert de verpleging. 'En natuurlijk zitten veel ouderen verlegen om een praatje. Tijdens het werk gaat Najat gezellig een gesprekje aan', licht Aura Groen toe.

Lastige keuze

Het bleek geen eenvoudige keuze te zijn om de 'Beste schoonmaakmedewerker 2014' te verkiezen. Alle zes de genomineerden waren potentiële kandidaten voor de felbegeerde trofee. Enthousiasme, gastheerschap, samenwerken en kwaliteit waren kwalificaties die op alle kandidaten van toepassing zijn. Het zijn dus uiteindelijk de details geweest die de doorslag hebben gegeven.


Op de foto: vlnr: Wilco de Kwant (Gom), Joke Wildeman (Gom), Rob Alsema (Gom), Najat Soussi (Gom), Yvonne Gessel (Hilverzorg), Hens de Neef (Hilverzorg) en Janneke Smink (Gom).