2014 5sep

Gom verzorgt schoonmaak van 46 Agrifirm-locaties

2014 5sep

Na een door Atir begeleide aanbesteding, heeft Gom een contract afgesloten met Agrifirm voor het schoonmaakonderhoud en glasbewassing van haar locaties in Nederland.

Agrifirm levert in binnen- en buitenland producten en diensten aan ondernemers in de veehouderij, akker- en tuinbouw. Met een omzet van 2,5 miljard euro en ruim 3400 medewerkers wereldwijd vormt Agrifirm een toonaangevend bedrijf in de agribusiness.

In Gom is een partner gevonden die past bij de visie van Agrifirm ten aanzien van kennis, kwaliteit en innovatie. Gedurende de contractperiode zal de performance van Gom worden beoordeeld op een aantal objectief gemeten kritische prestatie indicatoren (kpi's). Deze indicatoren zijn door Atir en Agrifirm gezamenlijk vastgesteld. Op basis van de performance op de kpi's van Gom wordt bepaald of er een contractverlengingsjaar wordt gegund. Het contract wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar, waarbij Gom maximaal 7 verlengingsjaren kan realiseren.

"Gom had al acht locaties van Agrifirm in onderhoud. Nu zijn er bij de nieuwe aanbesteding 38 locaties in Nederland bijgekomen en daar zijn wij bijzonder trots op", vertelt Perry van Gils, accountdirecteur van Gom Schoonhouden. Bij deze aanbesteding heeft niet de prijs maar de toegevoegde waarde van de schoonmaak de doorslag gegeven. "De resultaatgerichte schoonmaak en de begeleiding van de medewerkers hierin heeft voor een groot deel bijgedragen aan de keuze voor Gom door Agrifirm." besluit Perry van Gils.

Gom startte op 1 september op alle 46 locaties in het land.