2018 9mrt

Gom ZorgSupport doet mee aan NLdoet

2018 9mrt

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Tijdens deze 2 dagen worden er bergen werk verzet; klussen waar normaal gesproken de vaste medewerkers en vrijwilligers niet aan toe komen. Ongeveer 375.000 Nederlanders zijn tijdens NLdoet bereid om hun handen uit hun mouwen te steken.
 
Zo ook de medewerkers van Gom ZorgSupport. Bij diverse opdrachtgevers, zoals Abrona, Aafje, De Zijlen, Liberein en Baalderborg zijn er verschillende projecten opgepakt. Van Rolstoelreiniging, tot het opknappen van diverse (buiten)ruimten, tot het bakken van cake en pannenkoeken en het zomerklaar maken van een beweegtuin; de Gom medewerkers gingen allen even enthousiast aan het werk.
 
‘Met soms eenvoudige dingen kun je al veel betekenen en iemand blij maken. Een heel goed initiatief en mooi om zo ook op een heel andere manier betrokken te zijn bij de klant.’ aldus Janny Aufderhaar, objectleidster van Gom ZorgSupport.

Opknappen buitenruimte bij Abrona
Opknappen binnenruimte bij Abrona

Rolstoelsreiniging bij Aafje, locatie Meerweide
Bakken bij Liberein

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het met € 31 miljoen initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NLdoet. Het Oranje Fonds wordt verder onder andere gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.