201715mrt

Gom ZorgSupport en Abrona gaan samenwerking aan

201715mrt

Vanaf 1 maart verzorgt Gom ZorgSupport de schoonmaakwerkzaamheden bij Abrona. Het betreft een overeenkomst van 3 jaar met 2x 1 optiejaar. Het contract omvat het regulier en periodiek schoonmaakonderhoud van zo’n 37 locaties verspreid over de regio Utrecht. Daarnaast verzorgt Gom ZorgSupport ook het undermanagement voor een groep medewerkers van Abrona op diverse locaties.

Tijdens de aanbesteding, begeleidt door Intrakoop, sprak de menskant in de offerte en de interviews met de leidinggevende van Gom ZorgSupport Abrona aan. ‘Onze expertise op basis van ervaring, innovatieve ideeën, infectiepreventie en affiniteit van met de doelgroep hebben gezorgd voor deze gunning. Iets waar we heel trots op zijn!’ aldus Herman Busch, directeur Gom ZorgSupport.
 
Jan Duenk, Raad van Bestuur van Abrona: ‘Wij zijn van mening dat wij in Gom ZorgSupport een partner hebben gevonden die op een menselijke, professionele wijze een nog betere schoonmaakdienstverlening kan brengen in zowel de uitbestede schoonmaakdienstverlening als in de aansturing van onze eigen dienst.’

Abrona is een organisatie voor ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Cliënten kunnen hier terecht voor ondersteuning bij wonen, werken, leren, dagopvang en ambulante begeleiding. Met ruim 1.300 professionele en gedreven medewerkers en 800 vrijwilligers zetten zij zich dagelijks in voor ruim 1.800 cliënten.


Op de foto ziet u van links naar rechts: Herman Busch, directeur Gom ZorgSupport, Joost Geerlings, inkoper Intrakoop, Jan Duenk, raad van bestuur Abrona