2017 8dec

Gom ZorgSupport heeft Galadiner Vrienden van Parnassia gesponsord

2017 8dec

Dinsdag 21 november heeft de tiende editie van het galadiner van de Vrienden van Parnassia plaatsgevonden. Net als de eerste editie heeft Gom ZorgSupport ook dit jubileumjaar gesponsord en waren de medewerkers verantwoordelijk voor ontvangst, bediening, de logistiek en het opruimen.

De gemeente Rotterdam had de prachtige Burgerzaal van het Stadhuis in Rotterdam ter beschikking gesteld, waar 75 patiënten van Bavo Europoort (geestelijke gezondheidszorg Rotterdam), vergezeld van een familielid of mantelzorger van een fantastisch diner hebben genoten. Burgermeester Aboutaleb was namens de gemeente Rotterdam aanwezig en was de gastheer van de avond.
 
Tijdens een bijzonder optreden van Joke Bruijs genoten de gasten van een sterrendiner, uitgeserveerd door medewerkers van Gom ZorgSupport en directie en bestuurders van Bavo Europoort. Zij kregen bijzondere hulp van de nieuwe Rotterdamse Wethouder onderwijs, jeugd en zorg, Sven de Langen.
 
Vrienden Parnassia Groep biedt jaarlijks een galadiner aan patiënten en mantelzorgers van Bavo Europoort aan. Zij werken hierin samen met bedrijven, die een warm hart hebben voor de patiënten en hun diensten en willen inzetten. Gom ZorgSupport draagt hier ook graag een steentje aan bij.