201422mei

Gom ZorgSupport organiseert succesvolle Expeditie Gastvrijheid!

201422mei

Op woensdag 14 mei heeft de allereerste Expeditie Gastvrijheid van Gom ZorgSupport plaatsgevonden. Ruim 30 opdrachtgevers hebben deelgenomen aan deze Expeditie Gastvrijheid. Het doel van deze dag was kennis en ervaring delen en dat is zeker geslaagd!

Door met onze opdrachtgevers in gesprek te gaan over Gastvrijheid zijn allerlei ideeën en initiatieven uit verschillende organisaties samengebracht. Met deze Expeditie Gastvrijheid wil Gom ZorgSupport aansluiten bij de behoefte van haar opdrachtgevers om gezamenlijk met Gastvrijheid aan de slag te gaan. Aansluitend is gezamenlijk een bezoek gebracht aan de beurs "Welkom in zorg".

De aanwezige opdrachtgevers hebben de Expeditie Gastvrijheid als zeer waardevol ervaren. Door met elkaar in gesprek te gaan, hebben zij de aanwezige kennis en ervaring met elkaar kunnen delen. Gastvrijheid staat bij 97% van de zorginstellingen op de agenda. Juist daarom sluit onze Expeditie Gastvrijheid mooi aan bij de behoefte van onze opdrachtgevers, namelijk "hoe invulling te geven aan Gastvrijheid". Daarnaast is het leuk om collega-organisaties dichterbij elkaar te brengen door ons eigen netwerk te delen.

Vanwege het succes van de Expeditie Gastvrijheid wordt dit evenement in de toekomst absoluut vaker georganiseerd!