201428jul

Groen, Groener, Gom!

201428jul

Het is een regenachtige maandagochtend en je bent weer fris en fruitig achter je bureaustoel gekropen: klaar om aan de slag te gaan!  Eindelijk, je mailbox is leeg en je wurmt je los van het computerscherm en besluit een kop koffie te gaan halen. Op weg naar de koffieautomaat kom je een schoonmaakmedewerker van Gom tegen. Zij is bijna klaar met haar ronde op jouw afdeling. Ze groet je zoals ze dat altijd doet en jij groet terug. Maar dan valt je oog op de materiaalwagen van de schoonmaakmedewerker, wat is dat nou? En ineens ziet u het. Het is Groen....Het is nog groener....Het is Gom!

Ja, u leest het goed: Groen, Groener Gom! Een utopie? Nee, dat zeker niet. Gom biedt u namelijk de groenste schoonmaak door te kiezen voor milieubesparende schoonmaakoplossingen. Als u de 'Groen, Groener, Gom' sticker op uw locatie voorbij ziet komen, dan weet u zeker dat Gom daar schoonmaakt met de splinternieuwe Cradle to Cradle producten. Dat betekent, dat wij een grote afval-, co2- en waterbesparing op uw locatie realiseren.

Op dit moment heeft u meer vragen dan antwoorden. Uiteraard vertellen wij u heel graag meer over de groene schoonmaakoplossingen op uw locatie. Neem eens een kijkje op onze groene website en schroom niet om contact op te nemen met uw contactpersoon van Gom. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook denken wij als groene samenwerkingspartner graag met u mee over nog meer (schoonmaak)oplossingen op uw locatie.