Groene aanpak van Gom

Groene schoonmaak: Dé kerntaak die u bij Gom neerlegt is natuurlijk de schoonmaak. Wij bieden u de zekerheid, dat de Planet component uit onze Planet, People, Profit benadering prima is geborgd. Hier leest u meer over de belangrijke, maar soms minder zichtbare planet-aspecten van Gom.

Binnen het Green Selection Program helpen wij u met uw keus in zichtbaar groen. Met milieusparende schoonmaakmiddelen van Gom. Kiest u voor Dagschoonmaak? Dan biedt deze aanpak u ook kostentechnische voordelen omdat uw verlichting en andere apparatuur niet alleen voor de schoonmakers hoeft aan te blijven.  

Groene sanitaire voorzieningen 

Steeds meer opdrachtgevers kiezen ervoor om sanitaire artikelen via Gom te laten leveren. Wij verzorgen uw totaalassortiment met groene keus, inclusief dispensers. Wist u bijvoorbeeld dat voor de vouwhanddoekjes die wij leveren geen boom gekapt wordt? Dat wij u het eerste cradle 2 cradle papier kunnen leveren, terwijl de uitstraling wel kwalitatief goed en wit van kleur is? Ook onze preferred supplier van textiel handdoekrollen en damesverbandcontainers heeft milieubewustzijn hoog in het vaandel staan. Kijkt u hier voor meer  informatie over sanitaire voorzieningen in het Green Selection Program.  

Groene afvalverwerking

Scheiding van afval komt inmiddels veel voor. Scheidt u ook uw plastic (PS-)bekertjes? Deze afvalstroom belandt uiteindelijk toch nog vaak in een vuilniszak. Binnen het Green Selection Program is opgenomen, dat u uw bekertjes gescheiden kunt laten afvoeren. Als eerste schoonmaakbedrijf in Nederland is Gom hiervoor een samenwerkingsverband aangegaan met de Stichting Disposables Benelux: uw bekertjes worden opgehaald, en gerecycled. Green Selection Program helpt u ook als u wilt beginnen met afvalscheiding.