Schoonmaken op plekken waar schoonmaak extra opvalt

Naar de film. Een avondje theater. Of een dagje pretpark. Het zijn omstandigheden waarin ‘beleving’ een grote rol speelt. Beleving die heel nauw is gekoppeld aan een schoon toilet, een hygiënisch tafeltje in het restaurant of een smetteloze vloer in een foyer. Schoonmaken met de insteek van beleving vraagt een andere aanpak. Een theater of bioscoopcongrescentrum of museum moet vooral uitnodigend zijn. En ook dagrecreatie vraagt om een specialist in schoonmaak. Voor Gom Hospitality zijn dit soort omgevingen dagelijks decor.

Het is ook de omgeving die de tevredenheid van een bezoeker bepaalt. Beleving valt of staat met een ruimte die ‘vies’ of ‘schoon’ is. Met die beleving voor ogen schoonmaken vraagt andere kwaliteiten van een schoonmaakbedrijf. Proactiviteit, flexibiliteit, gastgerichtheid. Kwaliteiten die kenmerkend zijn voor Gom Hospitality. Als gespecialiseerde business unit van Gom hebben we uitsluitend opdrachtgevers in úw sector. Daardoor weten we dat schoonmaak meer is dan dagelijkse reiniging. Het is onderdeel van uw core business.

Waarom kiezen voor een sectorspecialist?

  • We zijn expert. We komen uitsluitend bij opdrachtgevers in de hospitalitysector over de vloer en weten wat er speelt.
  • We zijn flexibel. Niet elke dag is bij u hetzelfde. Daarom kunnen we snel meebewegen met veranderende aantallen bezoekers.
  • We zijn efficiënt. Klantspecifieke schoonmaakprogramma’s houden uw kosten en uw hygiëneniveau perfect in balans.
  • We zijn innovatief. We zijn snel met de implementatie van vernieuwingen die toegevoegde waarde leveren voor onze dienstverlening.
  • We zijn proactief. In coronatijd nemen we alle maatregelen die maar denkbaar zijn.

100% gericht op hospitality

Ook organisatorisch zijn we helemaal op de sector ingericht. Met een eigen backoffice, met eigen klantmanagers en ook met eigen opleidingen voor medewerkers. We selecteren mensen niet alleen op gastgerichtheid, we brengen het hostmanship ook continu naar een volgend niveau. Daarom maakt de module Hospitality onderdeel uit van de schoonmaakopleiding die onze medewerkers krijgen. Zodat ze er klaar voor zijn om te excelleren in een omgeving waar elk detail de beleving kan beïnvloeden.

We zijn milieubewust, net als u

Ongetwijfeld staat ‘milieubewuster bezig zijn’ bij u hoog genoteerd. Bij ons ook. Met concrete verbeteracties op schoonmaakgebied draagt Gom Hospitality bij aan uw eigen doelstellingen. Een heel eenvoudige manier om duurzamer te werken is door een afvalscan te laten uitvoeren.

Met de afvalscan biedt Gom bedrijven die duurzame oplossingen voor hun afval zoeken de helpende hand. De innovatieve scan geeft bedrijven inzicht in de afvalstromen en levert een advies op over hoe afval optimaal te scheiden en af te voeren is. Dit hebben we bijvoorbeeld gedaan bij het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Lees hier meer over de afvalscan